Суббота, 18.05.2024, 14:25
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная » 2014 » Апрель » 20 » Помощь детским домам
16:46
 

Помощь детским домам

Изображение


Відбулись перші гастролі театру «Місто сонця»!

4.09, п’ятниця

Київ, зустріч на вокзалі, поїзд № 9, розміщення багажу та репетиція в тамбурі опівночі…

Изображение

5.09, субота

Ми в Одесі! Місто привітало сонечком та теплою погодою!
Вже на пероні нас зустрічав представник Одеського Опель клубу Дмитро. А біля вокзалу чекав кортеж з трьох машин! Розклавши речі (реквізит, декорації, костюми та подарунки для дітей), ми вирушили містом.
Дякуючи друзям Наталії, житлову проблему також було вирішено - двоповерховий номер на березі моря, в якому ми так зручно розташувались!
І вже на початку одинадцятої почалась подорож по дитбудинках!
Першими на нас чекали в притулку № 2. Маленька проблема – відсутність звукорежисера! Але і тут нас виручили хлопці з Опель клубу! Олексій став нашим помічником на два дні, на всі чотири вистави! І впорався він з цією справою на п’ять з плюсом!!! Маленькі хлопчики та дівчата дуже уважно стежили за подіями, лякались злих акул та допомагали морським жителям знайти своїх друзів! Після вистави – знайомство, фото з акторами та ігри!
Невеличка обідня перерва, і от ми вже в притулку «Світанок». І тут також діти співчували героям, приймали участь у конкурсах! А після вистави, ніяк не хотіли відпускати героїв казки! Тому вихователі вирішили подарувати ще трошки насолоди дітям і відмінили тиху годину! Ігри та спілкування продовжувались! Діти були такі щасливі!

ИзображениеИзображение

Трошки стомившись, та попрощавшись до наступного ранку з нашими друзями-одеситами, ми із нетерпінням чекали на екскурсію по місту, яку і провела для нас Світлана! Нагулявшись досхочу по самим цікавим місцям, ми зупинились на яскравому Приморському бульварі та влаштували собі свято! По черзі читали вірші, розказували історії, співали пісні та показували етюди! Час проминув дуже швидко! І якби не хотілось нам продовжити прогулянку нічним містом, ми все ж таки відправились додому… Бо вже вранці на нас знову чекатимуть діти!

ИзображениеИзображениеИзображение

А такі велосипедисти з Австрії, які шукали море, зустрілися на нашому путі -

Изображение

6.09, неділя

Об 11:00 театр прибув до Одеського дитячого будинку-інтернату для дівчат, які зустрічали нас вже біля воріт та по черзі підходили, щоб обійняти, або хоча б доторкнутись…
Великий зал, простора сцена! Майже сто глядачів, які допомагають ставити декорації та з нетерпінням чекають на виставу! Нас приймали дуже тепло! Діти так включились в виставу, що інколи не було чути пісень із-за оплесків! А конкурси проходили дуже жваво та весело, дітлахи ніяк не хотіли покидати сцену!
І вже за годину після закінчення, ми їдемо в Одеську спеціальну ЗОШ-інтернат № 34 для дітей з вадами розумового розвитку. Тут, навпаки, небагато дітей, бо вони мають батьків або родичів, до яких і поїхали на вихідні дні. Цей інтернат ми добре запам’ятали, бо саме тут нам вперше подарували квіти!!!

ИзображениеИзображениеИзображение

Закінчились виступи, а в нас залишилось ще трошки вільного часу. З представниками благодійного фонду " С любовью к детям" ми випили чаю та поспілкувались. Вони також допомагають дітям, будують майданчики, збирають кошти та хочуть за нашим прикладом створити театр в Одесі!
На зворотньому шляху, в поїзді, ми згадували нових знайомих-одеситів, дітей, яким подарували хоча й маленьке, але все ж таки свято та будували плани на майбутнє…

Фото - http://picasaweb.google.com.ua/linda.kiev/EVOErK#

Я личность творческая - хочу творю, хочу вытворяю...

Просмотров: 502 | Добавил: sbashent | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz